یزدفردا: معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد: وقتی برق چاه کشاورزی قطع شود، ضرر این موضوع به گیاه می‌رسد و این امر غیر قابل جبران است.

به گزارش یزدفردا: شیخعلیشاهی گفت: در استان یزد تقریبا ۲ هزارو ۲۰۰ حلقه چاه کشاورزی داریم.

وی افزود: میزان مصرف برق چاه‌های کشاورزی در استان یزد ۸۱ مگا وات است که در مقایسه با برق مصرفی استان یزد حدود ۳ تا ۴ درصد است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد افزود: بخش کشاورزی خیلی بخش پر مصرفی از نظر انرژی برق نیست ولی به دلیل وجود ناترازی‌ها در حوزه انرژی، مدیریت بار و قطعی برق در این بخش هم اعمال می‌شود. 

شیخعلیشاهی ادامه داد: البته در این بخش هم در تابستان براساس ابلاغ ودستورالعمل ها، حدود ۵ ساعت قطعی برق اعمال می‌شد که با رایزنی‌ها این مدت، به ۳ ساعت در روز تقلیل پیدا کرد.

وی ادامه داد: در زمستان هم با توجه به ناترازی‌هایی که در این حوزه وجود دارد با ابلاغ شرکت توزیع برق، قطعی در حدود ۱۰ ساعت بوده که الان به ۷ ساعت تقلیل یافته است. 

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: مجموعا این قطعی برق و مدیریت بار دستورالعمل‌هایی است که از شورای عالی امنیت ملی اعمال می‌شود ولازم الاجرا هم در بخش صنعت، خانگی وکشاورزی است.

شیخعلیشاهی ادامه داد: مکاتبات فراوانی را با وزیر نیرو و وزیر جهاد کشاورزی داشته‌ایم که خاموشی مشمول چاه‌های کشاورزی نشود.

وی با اشاره به اینکه وقتی برق چاه کشاورزی قطع شود، ضرر این موضوع به گیاه می‌رسد و این امر غیر قابل جبران است افزود: 

سال گذشته ما یک برآوردی داشتیم، چیزی حدود هفت هزار میلیارد تومان خسارتی بود که از قطعی برق چا ههای کشاورزی به بخش کشاورزی وارد شده بود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد افزود: عمده موضوع بحث تامین نشدن انرژی لازم توسط وزارت نیرو برای بخش‌های مختلف است.

شیخعلیشاهی ادامه داد: به دلایل ناترازی‌هایی که در این حوزه اتفاق افتاده ضرر‌های غیر قابل جبرانی در این بخش ایجاد شده است وماهم، اقداماتی انجام داده‌ایم تا بخش کشاورزی مستثنی باشد که تا این لحظه این امر، امکان پذیر نبوده است وخاموشی‌ها برای بخش کشاورزی هم ماننده سایر بخش‌ها در حال اعمال است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا